ЗИМСКА СЛУЖБА СПРЕМНА ЗА СНЕЖНЕ ПАДАВИНЕ

ЗИМСКА СЛУЖБА СПРЕМНА ЗА СНЕЖНЕ ПАДАВИНЕ

ЗИМСКА СЛУЖБА СПРЕМНА ЗА СНЕЖНЕ ПАДАВИНЕ

By |2018-11-14T12:26:55+00:00November 14th, 2018|Вести, ЕЈ КОМУНАЛАЦ|Comments Off on ЗИМСКА СЛУЖБА СПРЕМНА ЗА СНЕЖНЕ ПАДАВИНЕ

Зимска служба ЈКП Други октобар којој је поверено одржавање путева, спремно дочекује зимску сезону која траје од 15. новембра до 1. марта. Сходно томе, у кругу предузећа данас јеодржана смотра возила зимске службе, како би се установило да ли су возила и остала механизација исправни, а со и емулзија за посипање путева у довољним количинама.

Захваљујући новој механизацији благовременој реакцији, протекле зимске сезоне смо поставили стандард када је у питању одржавање саобраћајница и јавних површина чистим и безбедним за саобраћај и пешаке. Ни ове сезоне нећемо одступити од тога. Ове сезоне на располагању имамо 11 возила и додатна 4 за ванредне прилике.

Иако, према временској прогнози још увек не очекујемо снежне падавине, ми смо сасвим спремни. Припремили смо 400 тона соли, 30 кубика ризле и 12 000 литара калцијум хлорида. У  зависности од временских прилика и интензитета падавина, на терену ће бити ангажовано свих 65 радника зимске службе који ће бити дежурни 24 часа.

Такође, апелујемо на возаче да користе зимску опрему на својим аутомобилима, али и да их не паркирају на местима која нису за то предвиђена, како не би ометали рад зимске службе.