У сарадњи са привредним друштвом Мерkатор-С доо Београд и ТргоБан доо из Вршца наше предузеће омогућава корисницима који на време измирују своје обавезе да путем последњег рачуна за комуналне услуге на коме је назначено ”ХВАЛА ШТО ИЗМИРУЈЕТЕ ВАШЕ ОБАВЕЗЕ”,  остваре:

 

10% попуста на куповину у једној од радњи (ИДЕА или РОДА) у Вршцу

*Попуст се обрачунава на каси и важи за једну куповину обављену од стране физичких лица без обзира на начин плаћања. Попуст се не сабира са другим попустима и не важи за акцизне, акцијске, артикле са коначном ценом, артикле снижене уз Супер Картицу за кориснике Супер Картице, свеже месо, дуванске производе, дневне новине и часописе.

 

20% попуста на производе за ручно прање посуђа и 20% попуста на креме зе негу руку

*Попуст се обрачунава на каси, не сабира се са другим попустима и важи за куповину обављену од стране физичких лица без обзира на начин плаћања. Попуст се не односи на артикле са ознаком акција и артикле снижене уз Супер Картицу за чланове Супер Картице.

Попуст важи за следеће објекте:

280 ИДЕА 1 – Војнички трг 23, Вршац

287 ИДЕА 2 – Светосавски трг 11, Вршац

549 РОДА ВРШАЦ – Милоша Обилића бб, Вршац

Купац може искористити попуст само једном уз приложени рачун ЈКП “Други октобар”  једном 10% на износ рачуна и 20% попуста на производе за ручно прање посуђа и 20% попуста на креме зе негу руку или сва три одједном.

Акција траје од 01.06. до 30.06.2022.

 

ТРГОБАН одобрава 5% попуста за белу технику: веш машине, машине за сушење, фрижидере и осталу расхладу, шпорете, уградну технику, клима уређаје, пећи, котлове за централно грејање, телевизоре, мониторе, рачунаре, звучнике, мобилне телефоне, косачице, тримере за траву, бицикле и остале „велике апарате“

10% попуста за мале кућне апарате: миксере, пегле, уређаје за негу тела, браде и косе, тостере, кухињске апарате, соковнике, покућство и остале „мале апарате“

10% попуста за игрице, за гејминг конзоле, Playstation конзоле, Xbox конзоле и Nintendo конзоле