Јавно комунално предузеће „Други октобар“  испоручиваће од марта месеца редизајниран и осавремен изглед рачуна. Уведеним новинама корисници добијају могућност поједностављеног плаћања мобилним телефонима, али и редовним плаћањем остварују нове могућности попуста на куповине у Идеа и Рода маркетима у Вршцу. 

Поред редизајнираног изгледа који визуелно изгледа лепше и савременије, нови рачун нуди и већу прегледност података, а главна новина је увођење QR кода преко кога ће потрошачи моћи да рачун плате путем мобилног телефона. Плаћање се обавља путем мобилне апликације било које банке са опцијом QR скенирања (овим се преузимају потребни подаци са рачуна), а затим се у неколико кликоваједноставно изврши плаћање.

На новом рачуну постоји и уплатница са перфорацијом, са којом можете извршити уплату у било којој банци или на шалтерима ЈКП “Други октобар“.

Осим тога, путем ИД броја потрошача, корисници услуга моћи ће на сајту www.oktobar.co.rs да прате, прегледају или одштампају своје рачуне. 

ЈКП „ДРУГИ – ОКТОБАР“ жели да се захвали редовним платишама, па је за њих обезбеђен додатни попуст за куповину робе у маркетима Идеа и Рода.

У сарадњи са „Mercator S” доо Београд, наше предузеће омогућава корисницима, који на време измирују своје обавезе, да путем последњег рачуна за комуналне услуге на коме је назначено ”ХВАЛА ШТО ИЗМИРУЈЕТЕ ВАШЕ ОБАВЕЗЕ”,  остваре:

10% попуста на куповину у једном од маркета ИДЕА или Рода у Вршцу. 

 *Попуст се обрачунава на каси и важи за једну куповину обављену од стране физичких лица без обзира на начин плаћања. Попуст се не сабира са другим попустима и не важи за акцизне, акцијске, артикле са коначном ценом, артикле снижене уз Супер Картицу за кориснике Супер Картице, свеже месо, дуванске производе, дневне новине и часописе.

20% попуста на производе за нега косе

20% попуста на средства за чишћење домаћинства

 *Попуст се обрачунава на каси, не сабира се са другим попустима и важи за куповину обављену од стране физичких лица без обзира на начин плаћања. Попуст се не односи на артикле са ознаком акција и артикле снижене уз Супер Картицу за чланове Супер Картице.

Попуст важи за следеће објекте:

280 IDEA 1 – Војнички трг 23А, Вршац

287 IDEA 2 – Светосавски трг 11, Вршац

549 RODA ВРШАЦ – Милоша Обилића бб, Вршац

Купац може искористити попуст само једном уз приложени рачун ЈКП “Други октобар”  – једном 10% на износ рачуна и једном 20% на производе за негу косе и средства за чишћење или сва три одједном.

ПОПУСТИ ЗА РЕДОВНО ПЛАЋАЊЕ

ЈКП “ДРУГИ – ОКТОБАР” за кориснике који редовно плаћају комуналне услуге, обезбеђује следеће попусте и погодности:

ПОПУСТ ОД 6% – за редовно плаћање у року доспелости (до 20-тог у месецу за претходни месец)

ПОПУСТ ОД 7% – За редовно плаћање у наредних 6 месеци (до 20-тог у месецу за претходни месец)

ПОПУСТ ОД 8%- За редовно плаћање у наредних 12 месеци ( до 20-тог у месецу за претходни месец).