Поштовани,

на основу годишњег плана рада ЈКП „Други октобар“ ће у месецу априлу спровести интензивнију акцију чишћења и уређења јавних површина у граду Вршцу и насељеним местима. Позивамо Вас да у циљу укључивања шире јавности предложите активности којима би се институција којом руководите прикључила акцији уређења града. Веома је важно да се укључивањем суграђана, нарочито младих, подигне колективна свест о начину одлагања отпада, примарне селекције, уређења простора, дворишта, башти и других сличних активности, да би се одрживост самог система чистоће повећала и унапредила у наредном периоду.

Ваши предлози и сугестије ће нам бити од користи да планирамо наше активности и да заједно кроз квалитетну сарадњу учинимо град и нашу животну средину чистијим, лепшим и уређенијим.

Молимо Вас да предлоге доставите до 15. марта, како би активности у којима можемо квалитетно помоћи једни другима, биле испланиране на најбољи начин и да све акције буду квалитетно урађене.

Простор у коме можемо заједно сарађивати је:

  • Вршњачка едукација на тему селекције и одлагања отпада, рециклаже….
  • Уређење школских дворишта и простора институција од јавног значаја, евентуални избор најуређенијег дворишта школе, вртића, институције….
  • Избор најуређеније баште и балкона
  • Санација, уређење и постављање урбаног мобилијара
  • Учешће у хуманитарним и друштвено одговорним акцијама.

Ваше предлоге и потребе пошаљите путем електронске поште на адресу komunalac@oktobar.rs

Захваљујемо Вам на разумевању, подршци и сарадњи.

 

Ваше предузеће ЈКП „Други октобар“