Акција прикупљања текстила за рециклажу кроз коју ЈКП „Други октобар“ помаже школи Јелена Варјашки из Вршца, заинтересовала је и укључила велики број суграђана. Наиме, протеклог викенда акција је спроведена у блоковским насељима: Хемоград, Трг Константина Спајића, Трг Андрије Лукића, Војнички Трг, Зелена пијаца, Омладинси Трг и Центар. У току претходне недеље грађани ових насеља су прикупили значајну количину текстила за рециклажу, а током викенда исти је одвезен у централни магацин, одакле ће бити прослеђен на даљу обраду.

Позив директора ЈКП Други октобар и Школе Јелена Варјашки да суграђани ван ових насеља донесу текстил до седишта Предузећа наишао је на велико интересовање. Већ у току саме акције јављали су се и мештани околних насељених места.

Због великог интересовања и ове недеље настављамо акцију прикупљања текстила. Овога пута у свим насељеним местима града Вршца. Промотери акције запослени у ЈКП „Други октобар“ контактирали су 22 месне заједнице, и обавестили мештане о начину прикупљања текстила. Суграђани из градских месних заједница до краја недеље могу предати текстил на пријавници ЈКП „Други октобар“ Стевана Немање 26.

 Овом приликом се захваљујемо свима који су издвојили и донели текстил на рециклажу и на тај начин помогли реализацију акције. Настављамо са здравим и хуманим навикама.