На основу позитивних утисака и коментара задовољних корисника услуга, ресторан Арена добитник је награде Фирма од поверења коју  додељује Центар за истраживање мишљења клијената.

Поред наших суграђана, верних гостију ресторана Арена, ове године била нам је част и да помогнемо бројне манифестације.  Учесници традиционалне ликовне колоније „Моја Вода“  су већ годинама задовољни гости, а ове године смо помогли и организацију Првог фестивала „Циркулирање“,  Конференције WWVRšac, а и отпочели одржавање редовних Салса журки.

Сертификат Фирма од поверења је признање које има за циљ да створи добру слику о фирми или привредном субјекту на интернету, што је у директној вези са изградњом доброг имиџа. Започето од стране Центра за Истраживање Мишљења Клијената, овај пројекат има за циљ да што више корисника сазна да се дата фирма истиче у односу на конкуренцију.

На овај начин ресторан Арена је још једном доказао свој квалитет на задовољство како гостију тако и запослених, а у наредној години обележиће јубилеј од 175 година постојања објекта.