У Вршцу је пао први снег. Екипе Зимске службе ЈКП „Други октобар“ ноћас око 3 сата после поноћи одмах су изашле на терен и започела чишћење приоритетних улица у граду а вршено је и посипање соли по тротоарима, како би се олакшало кретање пешака и учесника у саобраћају.

Према речима надлежних, први снег у Вршцу ни мало није изненадио екипе Зимске службе, које су одмах изашле на терен и почеле чишћење снега. Обезбеђене су довољне количине соли и ризле,а механизација је у потпуности спремна.

Како наводе у Зимској служби, направљен је план приоритета чишћења улица и посипања соли. Приоритет и овог пута су улице на брегу, као и улице које воде до Градске болнице, Дома здравља, школа, вртића и осталих важних институција у граду. Што се тиће локалних путева, приоритет је раскрсница код Малог Средишта, раскрсница Месић, као и раскрсница Јабланка и Сочица.

Из Зимске службе апелују на возаче, да се придржавају прописаних приоритета и да воде рачуна о својим возилима, где и на који начин ће бити паркирани, како би механизација могла несметано да пролази и очисти улице од снега.

Извор: Јужни Банат