Радници Зеленила ЈКП „Други октобар“ Вршац, предузели су акцију сејања траве на оштећеним деловима зелених површина, а уједно постављају жардињере које ће бити попуњене сезонским цвећем.

ЈКП „Други октобар“, у склопу својих активности очувања животне средине, реаговало је на проблем несавесног паркирања возила на зеленим површинама у Булевару Милоша Обилића. Овај недопустив чин оштећује природу и нарушава естетику Града, те је ЈКП „Други октобар“ предузело конкретне кораке како би се овај проблем решио.

Овим радовима не само да ће се ревитализовати оштећене површине, већ ће се и спречити даље паркирање на зеленим површинама.

Наведена иницијатива ЈКП „Други октобар“ Вршац, неће се зауставити само на наведеној улици. Планира се наставак сличних активности и на другим локацијама у Граду. Следеће улице које ће се радити су Булевар Жарка Зрењанина, као и зелене површине у улици Никите Толстоја и Васка Попе, где ће се такође спроводити исти поступак.

Овим акцијама ЈКП „Други октобар“ показује своју посвећеност очувању животне средине и унапређењу квалитета живота грађана.

“Позивамо све суграђане да се придруже овим напорима и да заједно радимо на стварању лепшег и чистијег Града”, изјавила је Маријета Банда, руководилац службе Зеленило ЈКП “Други октобар” Вршац.