Након готово 40 дана температуре испод нуле, са појавом лепшег времена, РЈ Чистоћа и Зеленило ЈКП „Други октобар“, у циљу уређења градског језгра, спровеле су акцију сређивања зелених површина, тротоара и улица. Овом приликом ангажовано је око 50 радника, 2 трактора, аутоцистерна и ауточистилица. У току ноћи, извршено је прање коловоза и тротоара у Дворској, Доситејевој, улици Стевана Немање, Стеријиној, улици Вука Караџића, на Светосавском тргу и Тргу победе.

Очишћене су површине ужег центра града које су биле недоступне због снега и леда: паркинг хотела Србија, улица Феликса Милекера, део Дворске улице, Трг победе, Светосавски трг и Трг Светог Теодора вршачког. Очишћени су прилази код јавних установа у центру града као и испред локала. Извршено је орезивање растиња, санитарна сеча стабала и уклањање смећа из поменутих улица као и из пролаза у Стеријином сокачету и иза стамбених зграда у Стеријиној улици.

Поред монтаже дела урбаног мобилијара, нових 35 канти, ово је најава пролећног сређивања. Акција је протекла у најбољем реду, а посебно радује и пажња суграђана, пролазника и станара који су искористили прилику да уреде своје улазе у стамбене зграде.

Ови радови, само су најава за наредне акције које ће се спровести на уређењу и чишћењу града.

[image_slider_no_space on_click=“new_tab“ height=“500″ images=“16680,16679,16678,16677,16676,16675,16674,16673″]