У сусрет првомајском уранку, када се очекује да  Вршчани и многобројни гости, традиционално за првомајски уранак, посете излетишта и локације на брегу, радници Зеленила ЕЈ Комуналац, уредили су прилазе и саме локације на брегу. Покошени су путеви и стазе и локација које су атрактивне за боравак излетника. Покошен је и уређен прилаз брегу, стазе прека кули, северна страна и стаза преко Лисичје главе до одмаралишта Црвеног Крста, уређени су платои код „Славише“ и Планинарског дома, као и Видиковац. На уређењу су били ангажовани радници Зеленила и радници Чистоће. Дуж пута до одмаралишта Црвеног крста постављене су и посуде за одлагање отпада.

Показали смо пример како се уређује животна средина и урадили посао који јесте тежак али је користан и за добробит и љубитеља природе и самог јединственог простора брега, који Вршац чини примамљивом туристичком дестинацијом у овом делу Баната.

Апелујемо на суграђане да простор у коме бораве оставе у уредном и чистом стању, да опрезно рукују ватром и да обрате пажњу на појаву крпеља, а отпатке и смеће оставе на предвиђена места за то на брегу или их уклоне из природе.

ЈКП „Други октобар“ жели вам срећне и угодне првомајске празнике.