ЈКП Други октобар, одлучило је да обрадује кориснице Геронтолошког центра Вршац симболичним поклоном, а Дан жена идеалан је повод за то.

Директор ЈКП Други октобар, Небојша Перић, истиче да је од поклона битнија порука и поручује овим дамама да су и даље посебне, без обзира на године и било какав статус. Осим на данашњи дан, желимо да кажемо свим корисницима Геронтолошког центра да смо ту за њих. Они су равноправни чланови нашег друштва и могу да рачунају на нас, јер као друштвено одговорно предузеће нећемо дозволити да они буду заборављени.

Надамо се да је ово само почетак сарадње са Геронтолошким центром, на обострано задовољство. У плану нам је и уређење парка у коме се овај објекат налази, како би им боравак у  установи био што пријатнији и комфорнији за живот. Са првим пролећним данима, почеће и радови, а потрудићемо се да и унутрашњост објекта оплеменимо пригодним цвећем.

Већ данас, позовите ваше мајке и баке и подсетите их колико вам значе и учините нешто лепо за њих. Свим женама, желимо срећан Дан жена, 8. март.