Поводом стварања новог снежног покривача, у протекла 24 сата ангажовано је више од 50 радника Зимске службе ЈКП „Други октобар“.  Снег се чисти на путевима првог и другог приоритета у граду и селима и на свим паркиралиштима и тренутно нема непроходних путева.

У складу са приоритетима, радници Зимске службе уклањају снежни покривач са тротоара, где се посипа и ризла. Настављено је чишћење испред свих јавних установа, како би био омогућен несметан рад и функционисање. Механизација Зимске службе  са девет возила, ради у три смене и одржава проходним јуче очишћене приступне саобраћајнице. На располагању је и трећи степен механизације, а обезбеђене су и довољне количине соли и ризле.

Овим путем, још једном апелујемо на све грађане да очисте снег испред својих локала, станова и кућа, као и да воде рачуна и поштују прописе паркирања, како би возилима  Зимске службе било омогућено што ефикасније и безбедније деловање.

У овом тренутку, саобраћај се одвија без застоја, а не препоучује се кретање на пут без преке потребе.

Моле се сви председници Месних заједница да обавесте штаб (Босиљко Доневски 0608070119 и Драган Дивљаковић 0608435015) о ситуацији на терену.