ЈКП Други-октобар, РЈ Паркинг сервис покренуо је акцију „Беби паркинг карта“ кроз коју ће сваком родитељу новорођенчади рођених почев од 01.05.2017. године, са пребивалиштем на територији града Вршца, поделити 50 бесплатних „Беби паркинг карата“.

Акцијом „Беби паркинг карта“ ЈКП „Други-октобар“, РЈ Паркинг сервис жели да на скроман начин, у области свог пословања, помогне свим родитељима новорођене деце. Вођени том идејом, донели смо одлуку да свим родитељима деце рођене од 01.05.2017. године, са пребивалиштем на територији града Вршца, поклонимо 50 „Беби паркинг карата“ са којима могу бесплатно користити посебна паркиралишта у Вршцу. У складу са тим, израђене су посебне паркинг карте са тематиком у духу акције. Таква паркинг карта важи један час и то у свим зонама у граду. Како смо кроз ову акцију уједно желели и да скренемо пажњу на важност коришћења дечијих ауто седишта и појаса приликом учествовања у саобраћају, на полеђини „Беби паркинг карте“ истакли смо статистичке податке који нажалост указују да се дечија ауто седишта и појасеви користе у недовољној мери. Овом приликом захваљујемо се и Агенцији за безбедност саобраћаја која нам је доставила ове податке.

Услов за добијање ових карата је да је новорођенче рођено почевши од 01.05.2017. године и да родитељ има пребивалиште на територији града Вршца. Образац захтева за издавање „Беби паркинг карте“ биће доступан сваком родитељу већ у породилишту а на основу кога ће родитељи преузети поменуте карте у предузећу Други октобар, у канцеларији бр. 39

Ово је једна акција у низу које ће ЈКП Други-октобар, РЈ Паркинг сервис спроводити а које ће имати за циљ да грађанима олакша свакодневно функционисање и на тај начин подигне ниво услуга које пружа I квалитета живота у Вршцу.