Због неповољних временских прилика и стварања поледице, екипе Зимске службе ЈКП „Други октобар“ налазе се на терену како би омогућиле несметано и безбедно одвијање саобраћаја и кретање пешака. Од јуче, со се посипа у свим улицама првог и другог приоритета у граду као и у селима. Такође, со је посута и у центру града, у пешачкој зони, на Трговима и испред болница, школа и цркава као и испред осталих јавних установа. У деловима града где се налазе бехатон плоче, посипа се ризла.

Зимска служба дежурна је и током целе ноћи па се моле сви председници Месних заједница да обавесте штаб (Босиљко Доневски 0608070119 и Драган Дивљаковић 0608435015) о ситуацији на терену уколико дође до ванредних прилика.

Можда су ниске температуре и мраз изненадили Вршчане, али Зимску службу ЈКП „Други октобар“ нису. Обезбеђено је све што је потребно за функционисање комуналне службе у зимских условима, а уколико дође до снежних падавина, екипе ће са свом потребном механизацијом изаћи на терен и омогућити проходност путева.